Magyar English

Bemutatkozás

Tevékenységek, szakmai háttér

A társaság 2007 óta dolgozik ingatlanokhoz kötődő szakterületeken. Partnereink számára gyorsan megvalósítható, világszínvonalú, alacsony üzemeltetési költségű épületeket és ezek energiaellátására megújuló energiás technológiákat kínálunk.
A betervezett és forgalmazott épületrendszerek, sajátos építmények, megújuló energiás technológiák vezető dán, német, francia cégek tudásanyagára támaszkodnak és döntően magyar kivitelezésűek.

A cég tevékenyégét a komplexitás jellemzi, azaz a felmérésektől, épületenergetikai tanácsadástól és tanusítástól, valamint megvalósíthatósági tanulmányoktól indulva a tervezésen, engedélyeztetésen, forrásszerzésen túl a kivitelezésig minden munkaelemet képes magas színvonalon teljesíteni. A műszakilag, gazdaságilag jól képzett, nyelveket beszélő szakmai csapat kulcsrakészen vállalkozik, a megrendelőknek elég egy céggel dolgozniuk, ami kizárja az egyeztetési problémákat és elősegíti a gyors és minőségi munkavégzést. A belső építész, gépész, gazdasági kapacitást több, külső szakértő cég szellemi tudása támogatja.

Ezen felül termékpalettánk kiegészült a következő termékekkel:

  • flexibilis tartályok és hígtrágya tároló rendszerek
  • mezőgazdasági és ipari épületek, istállók
  • napelemes rendszerek
  • sertés és baromfi tartástechnológia
  • készenléti dízel aggregátorok
  • LED világítás

Tervezésben a társaság különleges specialitása a megújuló energiás, biomassza alapú energetikai, fűtési technológiák megvalósítása, amelyekben kiemelkedő referencia listával bír, partner cégével az Altherm Kft-vel együtt.

A biomassza fűtési rendszerek ismertetése a www.altherm.hu honlapon, az összes többi termék leírása ezen a honlapon található.

Partnereink számára jelentős értéket képviselhet, hogy a beruházások megvalósítását pénzügyileg is tudjuk támogatni pályázati (állattartó telepi, kertészeti, GINOP, TOP stb.), banki, lízing vagy megtérüléses alapú finanszírozási megoldásokkal.

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink