Magyar English

Bemutatkozás

Tevékenységek, szakmai háttér

A társaság 2007 óta dolgozik ingatlanokhoz kötődő szakterületeken. Partnereink számára gyorsan megvalósítható, energiahatékony, világszínvonalú, alacsony üzemeltetési költségű épületeket és ezek energiaellátására megújuló energiás technológiákat kínálunk.
A betervezett és forgalmazott épületrendszerek, sajátos építmények, megújuló energiás technológiák vezető amerikai, dán, német, kínai, japán, francia cégek tudásanyagára támaszkodnak és döntően magyar kivitelezésűek.

Sarusi-Molnár Andrea ügyvezető és Sarusi Kata operativ igazgató

A cég tevékenyégét a komplexitás jellemzi, azaz a felmérésektől, épületenergetikai tanácsadástól és tanusítástól, valamint megvalósíthatósági tanulmányoktól indulva a tervezésen, engedélyeztetésen, forrásszerzésen túl a kivitelezésig minden munkaelemet képes magas színvonalon teljesíteni. A műszakilag, gazdaságilag jól képzett, nyelveket beszélő szakmai csapat kulcsrakészen vállalkozik, a megrendelőknek elég egy céggel dolgozniuk, ami kizárja az egyeztetési problémákat és elősegíti a gyors és minőségi munkavégzést. A belső építész, gépész, gazdasági kapacitást több, külső szakértő cég szellemi tudása támogatja.

Ezen felül termékpalettánk kiegészült a következő termékekkel:

  • Speciális LED csarnokvilágítás, termékdíjas PigLED világítástechnika
  • RCY flexibilis tartályok és Wiefferink hígtrágya tároló rendszerek
  • Alternconsult - Swedsteel mezőgazdasági és ipari épületek, istállók
  • BYD, Canadian Solar, LONGi, Huawei, Solplanet, DEYE és Fronius hálózatra tápláló valamint SOFAR visszwattvédelmes és energiatárolós napelemes rendszerek
  • HogSlat sertés és baromfi tartástechnológia
  • Készenléti dízel aggregátorok

Tervezésben a társaság különleges specialitása a megújuló energiás, biomassza alapú energetikai, fűtési technológiák megvalósítása, amelyekben kiemelkedő referencia listával bír, partner cégével az Altherm Kft-vel együtt.

Rövid cégismertetőnket itt tekintheti meg.

Partnereink számára jelentős értéket képviselhet, hogy a beruházások megvalósítását pénzügyileg is tudjuk támogatni pályázati (állattartó telepi, kertészeti, GINOP, TOP stb.), banki, lízing vagy megtérüléses alapú finanszírozási megoldásokkal.

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink