Magyar English

Minőségpolitika

Az Alternconsult Kft. feladatának tekinti, hogy termékével/szolgáltatásával minden tekintetben megfeleljen ügyfelei elvárásának, céltudatos, szolgálatkész, új kihívásokra fogékony, feladatát minőségi módon ellátó szolgáltatást nyújtson az üzletviteli szaktanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment területén hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.
ISO 9001 konformitás logó ISO 14001 konformitás logó

A vezetés stratégiai célja a vállalat piaci helyzetének további erősítése úgy, hogy az MSZ EN ISO 9001:2019 szabvány szerinti megbízható, korszerű rendszert működtessen, ezt folyamatosan fejlessze, a vállalati szolgáltatások minőségét folyamatosan javítsa, a minőség iránti elkötelezettséget növelje. A cégcsoport minősítését a TÜV végzi. Ezért a munkatársaitól, szakembereitől, alvállalkozóitól a vevői igényeknek legjobban megfelelő, minőségi munkavégzést vár el, legyen szó akár üzletviteli tanácsadásról akár pályázatírással kapcsolatos tevékenységről, gyártásról, kivitelezésről, szervizről vagy egyéb szolgáltatásról. A vállalat e követelményt a beszállítók és alvállalkozók felé is érvényesíti, tőlük hibátlan terméket és megfelelő szintű szolgáltatást vár el. A vállalkozásaink által előállított termékek, nyújtott szolgáltatásokat a mindenkori jogszabályi előírásoknak és az érdekelt feleknek megfelelően állítja elő, illetve azt a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti.
Az Alternconsult Kft. működésének minden szintjén biztosítja a minőségtudatosság kialakítását. A munkatársak rendszeres képzésével garantálja, hogy naprakész és magas szintű felkészültségük révén a minőség javításához aktívan hozzájáruljanak és e tevékenységben eredményesek legyenek.

Minőségirányítási rendszer működtetésével a vállalat

  • ügyfeleinek maximális kiszolgálást,
  • partnereinek megbízható üzleti társat,
  • tulajdonosoknak megfelelő profitot,
  • vezetőknek törekvéseik megvalósítását,
  • munkatársaknak stabil, jó megélhetést biztosító korszerű munkahelyet kíván nyújtani.

Az Alternconsult Kft. folyamatai igazodnak a jogszabályi, szakmai követelményekhez, a belső előírásokhoz, szabványokhoz, szokványokhoz, érdekelt felek igényeihez. A vezetés biztosítja, hogy minden munkatárs és alvállalkozó megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, működési előírásait, ugyanakkor a szükséges feltételek biztosítása mellett elvárja, hogy a munkatársak felelősen alkalmazzák azt a napi gyakorlatban a szervezet minden szintjén.

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink