Magyar English

Minőségpolitika

Az Alternconsult Kft. minőségpolitikája

Az Alternconsult Kft. feladatának tekinti, hogy termékével/szolgáltatásával minden tekintetben megfeleljen ügyfelei elvárásának, céltudatos, szolgálatkész, új kihívásokra fogékony, feladatát minőségi módon ellátó szolgáltatást nyújtson az üzletviteli szaktanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment területén hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.


A vezetés stratégiai célja a vállalat piaci helyzetének további erősítése úgy, hogy az MSZ EN ISO 9001:2019 szabvány szerinti megbízható, korszerű rendszert működtessen, ezt folyamatosan fejlessze, a vállalati szolgáltatások minőségét folyamatosan javítsa, a minőség iránti elkötelezettséget növelje. A cégcsoport minősítését a TÜV végzi. Ezért a munkatársaitól, szakembereitől, alvállalkozóitól a vevői igényeknek legjobban megfelelő, minőségi munkavégzést vár el, legyen szó akár üzletviteli tanácsadásról akár pályázatírással kapcsolatos tevékenységről, gyártásról, kivitelezésről, szervizről vagy egyéb szolgáltatásról. A vállalat e követelményt a beszállítók és alvállalkozók felé is érvényesíti, tőlük hibátlan terméket és megfelelő szintű szolgáltatást vár el. A vállalkozásaink által előállított termékek, nyújtott szolgáltatásokat a mindenkori jogszabályi előírásoknak és az érdekelt feleknek megfelelően állítja elő, illetve azt a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti.
Az Alternconsult Kft. működésének minden szintjén biztosítja a minőségtudatosság kialakítását. A munkatársak rendszeres képzésével garantálja, hogy naprakész és magas szintű felkészültségük révén a minőség javításához aktívan hozzájáruljanak és e tevékenységben eredményesek legyenek.

 
Minőségirányítási rendszer működtetésével a vállalat

  • ügyfeleinek maximális kiszolgálást,
  • partnereinek megbízható üzleti társat,
  • tulajdonosoknak megfelelő profitot,
  • vezetőknek törekvéseik megvalósítását,
  • munkatársaknak stabil, jó megélhetést biztosító korszerű munkahelyet kíván nyújtani.


Az Alternconsult Kft. folyamatai igazodnak a jogszabályi, szakmai követelményekhez, a belső előírásokhoz, szabványokhoz, szokványokhoz, érdekelt felek igényeihez. A vezetés biztosítja, hogy minden munkatárs és alvállalkozó megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, működési előírásait, ugyanakkor a szükséges feltételek biztosítása mellett elvárja, hogy a munkatársak felelősen alkalmazzák azt a napi gyakorlatban a szervezet minden szintjén.

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink