Magyar English

Friss híreink

Szeptemberben egymilliárdos pályázat jön naperőművekre
2019. augusztus 16, péntek

Szeptemberben egymilliárdos pályázat jön naperőművekre

Részletek
Hatékonyabbak a napelemek a szántóföldeken
2019. augusztus 13, kedd
Számos tényező befolyásolja, hogy a lehetőséghez képest mennyire hatékonyan termel áramot egy-egy napelem. Amerikai kutatók most egy eddig nem elemzett, hatékonyságot növelő tényezőt vizsgáltak.
Részletek
Sikeres kiállítás képei Szentlőrincről
2019. augusztus 07, szerda
HogSlat amerikai tartástechnológia, etetők, itatók. FOGO készenléti dízel aggregátor és hordozható benzines áramfejlesztők
Részletek
Meghívó a Szentlőrinci Gazdanapokra!-2019. augusztus 2-4.
2019. július 11, csütörtök
Ezúton meghívjuk Önt 2019. augusztus 2-4. között a Szentlőrinci Gazdanapok kiállításra.
A kiállítás helyszíne: Szentlőrinc, Kiállítás és rendezvénycentrum (GPS: 46.042992, 17.979246)
 
Részletek
Napelemekre pályázhatnak a vállalkozások
2019. június 20, csütörtök
Hétfőtől adhatják be a mikro-, kis- és középvállalkozások a támogatási kérelmeiket kis kapacitású napelemes rendszerek telepítésének támogatására.
A vállalkozások minimum 1,5, maximum 3 millió forint vissza nem térítendő fejlesztési forrást nyerhetnek el, a teljes keretösszeg 15 milliárd forint - írja az index.hu
Részletek
Új támogatás érhető el a baromfi- és sertéságazatban
2019. június 19, szerda

Új támogatási konstrukciót dolgozott ki a baromfi- és sertéságazat számára az Agrárminisztérium (AM), amely a mezőgazdasági alapanyag-termelést kiegészítő termék-feldolgozási, -forgalmazási, és a vertikumra jellemző más, kiegészítő tevékenységeket (például takarmánygyártást) a szakképzett munkaerő megtartásán keresztül segíti – közölte az Agro Naplóval az AM.

Részletek
A napenergia lehelhet életet a haldokló magyar vidékbe
2019. június 07, péntek
Amikor napenergiáról van szó, többnyire a háztetőkre telepített napelemek, nagyobb napelemparkok esetében pedig a jellemzően barnamezős beruházásban, volt iparterületeken megvalósított fejlesztések jutnak az ember eszébe, pedig a KÁT és METÁR KÁT határozatok alapján épülő parkok jó része termőföldön valósul meg. A fotovoltaikus panelek mezőgazdasági termelésre alkalmas területeken történő telepítésének engedélyezésétől nem ritkán ódzkodnak a döntéshozók, zömmel a ma már egyértelműen túlhaladottnak tekinthető aranykorona-rendszeren alapuló földértékelésekre hivatkozva. Az utóbbi időszakban azonban több, a zöldmezős napelempark beruházások létesítése szempontjából kedvező változás történt, a fotovoltaikus kutatási projektek eredményei pedig azt igazolják, hogy az ilyen beruházások fenntartható módon érdemben növelhetik a földhasználat hatékonyságát, végső soron pedig az élelmiszerellátás biztonságának javulását eredményezhetik.

 
Részletek
Sikeres kiállítás Vásárhelyen
2019. május 21, kedd
Tisztelt Látogatók!
Köszönjük, hogy meglátogatták Standunkat a XXVI. Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár rendezvényen!
Örömmel vettük a termékeink iránti nagyfokú érdeklődést.
Bízunk benne, hogy kérdéseikre megkapták a szükséges válaszokat kollégáinktól.
Reméljük, hogy kiállított berendezéseink felkeltették érdeklődésüket, és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önöket is!

daikin, wilo, szivattyú, hőszivattyú, alternconsult

napelemes, rendszerek, pályázatok, kioto, solar

hogslat, sertéstartás, tartástechnológia, swedsteel, csarnokok, szendvicspanel
26. Állattenyésztési napok 2019
2019. április 30, kedd
26. Alföldi állattenyésztési napok

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton meghívjuk Önt 2019. május 9-11. között a 26. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra, amely a magyar állattartás legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója. Helyszín: Hódmezővásárhely, 47. főút, 195. km.

Standunk: B szektor  Standszám. B/403 (közvetlenül a 2. pénztárnál)
A kiállítás megközelítése: http://hodmezogazda.hu/terkep
A kiállítást a Hódmezővásárhely északi elkerülő úton javasoljuk megközelíteni, mert a városban a Traim-Train beruházás miatt továbbra is nagyon nehézkes a közlekedés!

Induljon jól a kiállítás!

Nagy teljesítményű dízel aggregátorok most akciós áron, ajándék benzines kisgéppel!
aggregátor, akciós, készenléti, vészhelyzeti
Most az első 10 partnerünk 100 kVA feletti teljesítményű FOGO dízel aggregátor (https://alternconsult.hu/hu/termekrendszerek/fogo_aggregatorok.html) vásárlás esetén 6 % kedvezményben részesül, továbbá ajándékba kap egy FOGO FH 3001 típusú, Honda motoros, 2.8 kW teljesítményű benzines gépet, melynek piaci ára: 160 000 Ft + áfa.

Az akció 2019. május 11-ig tart. További információért kérjük forduljon termékfelelősünkhöz:
Fodor József
projekt menedzser
0630/698-5514
jozsef.fodor@alternconsult.hu

Bemutatásra kerülő termékeinkről röviden:
Alternconsult Kft. (www.alternconsult.hu)
  • gyors építésű, jó ár/értékarányú hazai gyártású istállókkal, tekintse meg rövid bemutató anyagunkat: https://www.youtube.com/watch?v=Mzl1TxqID6g
  • egy teljes választékot kínáló (ALT-TECH) broiler tartástechnológiai beszállítójának teljes rendszerével vagy annak egyes elemeivel. Termékismertető ide kattintva elérhető
  • a világ egyik legnagyobb, általunk képviselt amerikai (HOGSLAT) sertés tartástechnológiai cégének teljes rendszerével vagy annak egyes elemeivel. A teljes rendszerismertető nagykatalógus is: ide kattintva elérhető
  • gazdaságos, gyors telepítésű, keverővel ellátott hígtrágya tározók 12000 m3-ig.Termékismertető a linkre kattintva: http://www.alternconsult.hu/pdf/Ecobag_4oldal.pdf
  • minőségi napelemes rendszerek tervezése, engedélyezése és kivitelezése világmárka részegység szállítókra alapozva. Napelemes rendszerek: ismertető
  • általában építési engedélymentes gyors építésű, korszerű flexibilis tűzivíz tározóink. Termékismertető linkre kattintva elérhető:Termékismertető
  • nagy teljesítményű, kiváló minőségű FOGO vészaggregátorok, rövid ismertető anyag: (ide kattintva elérheti)
  • saját fejlesztésű, speciálisan a jószágtartásra fejlesztett saját összeszerelésű ledes világítási rendszerek (egyedi ajánlat és termékek)
Altherm Kft. (www.altherm.hu) Tekintse meg rövid Cégismertetőnket: ide kattintva elérhető
Bízunk benne, hogy termékeinkkel felkeltettük érdeklődésüket, kedvezőnek találják és megtisztelnek bennünket személyes megjelenésükkel a standunkon!
Épületgépész szakmai nap a napelemes rendszerek hasznosításáról
2019. március 12, kedd

Sarusi-Kiss József, az Alternconsult Kft vezetője tartott gyakorlatias és értékes előadást a Kioto Solar, Huawei napelemes és Daikin hőszivattyús, valamint az Uponor padlófűtés rendszerek alkalmazásáról és ezek finanszírozási megvalósításáról az épületgépészetben.

Lurdy Ház
Budapest, 2019.03.06.

Technológiai partnereink

Altherm
Jomapeks
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink