Magyar English

Friss híreink

Épületgépész szakmai nap a napelemes rendszerek hasznosításáról
2019. március 12, kedd

Sarusi-Kiss József, az Alternconsult Kft vezetője tartott gyakorlatias és értékes előadást a Kioto Solar, Huawei napelemes és Daikin hőszivattyús, valamint az Uponor padlófűtés rendszerek alkalmazásáról és ezek finanszírozási megvalósításáról az épületgépészetben.

Lurdy Ház
Budapest, 2019.03.06.
Világszínvonalú tartástechnológia gyártónál jártunk
2019. március 01, péntek

Világszínvonalú tartástechnológia gyártónál jártunk

Az Alternconsult Kft vezetője, Sarusi-Kiss József, Kovács Anita a cég sertéstartástechnológusa, Donka Tamás a ledes világítási rendszerek fejlesztője és Fodor József projektmenedzser az Alternconsult Kft által képviselt HogSlat, amerikai sertéstechnológia gyártó világvállalatnál Aradon.

A korszerű tartástechnológia fél éve tartó bevezetése mára hozza az eredményeket, hisz a HogSlat teljesen komplex és minőségi technológiát szállít, minden termékük jó ár/értékarányt képvisel, az aradi gyártás alacsony logisztikai költségeket eredményez.

A versenytársakkal szemben kiemelkedőek a betonrácsok, etetők, itatók, a magas hőmérsékleten is átlagon felüli teljesítményt nyújtó hűtő/ventillációs rendszereik.

Mezőgazdasági- és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javítása című pályázaton (VP5-4.1.6-4.2.3-17)
2018. április 05, csütörtök

Gondolta volna, hogy a Mezőgazdasági- és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javítása c. pályázaton (VP5-4.1.6-4.2.3-17) belül a Felhívás feltételeinek megfelelő egyéni projekt esetén maximum 500 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 1 Mrd Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig!

Részletek

Technológiai partnereink

Altherm
Jomapeks
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink