Magyar English
 
 

Tartástechnológia

HOGSLAT VILÁGSZÍNVONALÚ SERTÉSTARTÁS TECHNOLÓGIA

 
 

Minden sertéstechnológiai egységről és összetevőről részletesen itt olvashat

A termékdíjas PigLED világításról pedig bővebben itt.

Hogslat tartástechnológia. Az etető, itató rendszerek, a padozat és az egyéb elemek olyan moduláris rendszert biztosítanak a tenyésztők számára, amely minden épülethez és minden rekeszelési típushoz alkalmazható.

Az etető, itató rendszerek, a padozat és az egyéb elemek olyan moduláris rendszert biztosítanak a tenyésztők számára, amely minden épülethez és minden rekeszelési típushoz alkalmazható.

VILÁGSZÍNVONALÚ SERTÉSTARTÁS TECHNOLÓGIA (HOGSLAT)
 
Korszerű sertés tartó épület, fiaztató keretekkel, automata etető-itató berendezésekkel,komplett ventillációval az állatok környezeti igényeinek magas szintű kiszolgálásával. Sertés hizlalda önetetőkkel, önitató szelepekkel , csoportos tartásra.
 
Swedsteel trapézlemezből, szendvicspanel fal és tető burkolatú , könnyűszerkezetes épület. Tetőre szerelt napelem az állattartás villamos energia igényének kiszolgálására és a költségek hatékony csökkentésére

Alternconsult-Swedsteel trapézlemezből, szendvicspanel fal és tető burkolatú, könnyűszerkezetes épület. Tetőre szerelt napelem az állattartás villamos energia igényének kiszolgálására és a költségek hatékony csökkentésére. 

Termékelőnyök:

Hogslat tartástechnológia. Az etető, itató rendszerek, a padozat és az egyéb elemek olyan moduláris rendszert biztosítanak a tenyésztők számára, amely minden épülethez és minden rekeszelési típushoz alkalmazható.Hogslat tartástechnológia. Az etető, itató rendszerek, a padozat és az egyéb elemek olyan moduláris rendszert biztosítanak a tenyésztők számára, amely minden épülethez és minden rekeszelési típushoz alkalmazható.Egyedi KOCA ETETÉSI MEGOLDÁS!

A SowMAX az amerikai Hog Slat ad libitum etetője, melyet szoptató kocák számára fejlesztett ki.

     

Hogyan néz ki a gyakorlatban:

Hogslat tartástechnológia. Az etető, itató rendszerek, a padozat és az egyéb elemek olyan moduláris rendszert biztosítanak a tenyésztők számára, amely minden épülethez és minden rekeszelési típushoz alkalmazható.     Hogslat tartástechnológia. Az etető, itató rendszerek, a padozat és az egyéb elemek olyan moduláris rendszert biztosítanak a tenyésztők számára, amely minden épülethez és minden rekeszelési típushoz alkalmazható.

A kisfilm röviden bemutatja az etetőt:

 

VILÁGSZÍNVONALÚ BAROMFITARTÁS TECHNOLÓGIA

Korszerű, jó értékarányú baromfitartás. Részletes ismertető itt elérhető.

VILÁGSZÍNVONALÚ BAROMFITARTÁS TECHNOLÓGIA (JOMAPEKS)  Korszerű, jó értékarányú baromfitartás

1. Takarmánytároló siló
2. Alternconsult-Swedsteel épület
3. Takarmány ellenőrző mérleg
4. Hűtőpanelek
5. Etető kosár
6. Etető edények (brojlerhez, szülőpárhoz, tojó és kakas állományhoz, pulykához
7. Szelepes itató
8. Alagút ventillátorok
9. Thermoventillátoros fűtés és (motorizált) légbeejtők
10. Etető csiga

 

Kérjen árajánlatot

Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket. Igyekszünk minden kérdésére válaszolni, felmerült igényeire megoldást ajánlani.

Írja be a nevét.
Írja be a telefonszámát.
Írja be az üzenetét.
Írja be az e-mail címét.

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink