Magyar English

Tároló és állattartó csarnokok

Alternconsult-Swedsteel szerkezetekAlternconsult-Swedsteel baromfitartó épület
Alternconsult-Swedsteel baromfitartó épület

Gazdálkodóknak ideális megoldás. (istálló, keltető, pulykatelep, disznótelep, hízlaló, fiaztató, baromfi, kecske és juhtartás, kacsa és libatartó épületek)

Alternconsult-Swedsteel sertéstelep
Alternconsult-Swedsteel sertéstelep


Alternconsult-Swedsteel terménytároló csarnokok
Alternconsult-Swedsteel terménytároló csarnokok


 

Ívelemes (IVLMS) szerkezetek:
 

Bizonyos beruházásoknál nem építési engedélyköteles a konstrukció.

Jellemző felhasználási területek gazdálkodóknak:

  • bála (kockabála, körbála) és terménytárolás
  • géptárolás, istálló, sertésól, pulykatelep, disznótelep, hízlaló, mezőgazdasági, épületek,
  • baromfi, sertés, hízó, kecske, juh és marhatelepek
  • egyszerűbb logisztikai és ipari épületek.


A szerkezet egyszerűségének köszönhetően univerzális, bármilyen igény kielégítésére alkalmas.géptároló. A koncepció 3 elemen alapul: az íves tartószerkezet, a toldó kereszt és a távtartó. 
Gyors, alapozás nélküli telepítés


szalmatároló. Az íves tartószerkezet és a távtartó kör alakú acélcső, mely a legjobb európai acélból (S 250 GD) készül, tökéletesen optimalizálva a szilárdságra. A csövek 60 és 32 mm átmérőjűek és mindkét oldalon galvanizáltak. 
Ideális bálatárolás, egyszerű ponyva feszítés

terménytároló, vetőmagtároló. A rugalmassági határérték garantáltan 25 KN/mm. Ez a minőség egyedülálló a piacon. A csöveket összekapcsoló kereszt összekötő elem magas frekvenciás hegesztéssel készül, mely megsokszorozza a kapcsolat terhelhetőségét. Ezek a belső oldali láthatatlan hegesztések hosszú élettartamot biztosítanak a ponyvának.
Támfalra szerelt istállók és tárolók

Az alagút csarnokok manapság a piac vezető referenciatermékei, köszönhetően a könnyű összeszerelhetőségüknek, magas élettartamuknak és az univerzális kialakításuknak. Szerkezete ellenáll az extrém hó és szél terheknek.
Az alagút csarnokok manapság a piac vezető referenciatermékei, köszönhetően a könnyű összeszerelhetőségüknek, magas élettartamuknak és az univerzális kialakításuknak. Szerkezete ellenáll az extrém hó és szél terheknek.

Élőállatok tartására ideális. Ívelt tartó- és vázszerkezet, horganyzott távtartók (kizárólag a legjobb európai acélból) tökéletesen optimalizálva.
Élőállatok tartására ideális költségoptimalizált megoldás

 

kecskefarm. Többhajós rendszer. Lehetővé teszi a terek elválasztását vagy egybenyitását
Többhajós rendszer. Lehetővé teszi a terek elválasztását vagy egybenyitását


Marhatelep. A legegyszerűbben felállítható „alagút” csarnok szerkezet a világon.  A szerkezet gyors szerelhetőségének és a speciális, tartós ponyvaborításnak köszönhetően gazdaságos és gyors kivitelezést tesz lehetővé.
A szerkezet gyors szerelhetőségének és a speciális, tartós ponyvaborításnak köszönhetően gazdaságos és gyors kivitelezést tesz lehetővé.

Kérjen árajánlatot

Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket. Igyekszünk minden kérdésére válaszolni, felmerült igényeire megoldást ajánlani.

Írja be a nevét.
Írja be a telefonszámát.
Írja be az üzenetét.
Írja be az e-mail címét.

Technológiai partnereink

Altherm
Jomapeks
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink