Magyar English

Flexibilis tározók

Az Alternconsult Kft. a piacon egyedülálló módon, komplett rendszerként, teljes dokumentáltsággal és igény/szükség esetén előzetes tervezési munkával, engedélyeztetéssel segíti Partnereit az előírt oltóvíz időre történő biztosításában. Kizárólagos forgalmazóként lényegesen gazdaságosabb oltóvíz tárolási rendszert ajánl, mint az egyéb földalatti vagy nagy karbantartás-igényű nyílt medres megoldások. A rendszer nagy előnye, hogy teljesen zárt, földfelszín feletti, így nincs párolgás, nincs koszolódás és algásodás, azaz nincs karbantartási igénye. Mindemellett biztonságos és tájbarát megoldás is, ezért telepíthető önkormányzati-, mezőgazdasági- és lakóépületek, ipari létesítmények mellé is. Gyártása és telepítése gyors – akár át is telepíthető –, telepítést követően pedig igény szerint teljes szerviz- és felülvizsgálati hátteret biztosítunk tartályaink mellé. Tekintettel arra, hogy a BM Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által elfogadott komplett, zárt, karbantartást nem igénylő rendszer teljes dokumentáltsággal, 10 év garanciavállalással, igény szerint teljes szerviz- és felülvizsgálati háttérrel ma az egyik legjobb és leghatékonyabb oltóvíztárolási megoldás a piacon.

Jellemző tartály termékek:

tüzivíztározó

tűzivíztározó

ivóvíztározó

ivóvíztározó

esővíztározó

esővíztározó

alkohol és vegyszertározók

alkohol és vegyszertározók

 
szennyvíztározók

szennyvíztározók

mobil tartályok

mobil tartályok

Bővebb információ termékismertetőinkben:

Mobil tartályok, Esővíztároló tartályok, Árvízi zsák, Tüzivíztározók, Ivóvíztároló, Rakparti tömlő, Szennyvíztartály, Vegyszertároló

A termékismertetők mellett itt találja a tartályra vonatkozó jogszabályt.
Szakmai támogatásul itt elérhető a minősítési jegyzőkönyv.

Telepített tűzivíz-tartályaink:

gyors engedélyezett telepített flexibilis tűzivíz tározók magyarországon

Kérjen árajánlatot

Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket. Igyekszünk minden kérdésére válaszolni, felmerült igényeire megoldást ajánlani.

Írja be a nevét.
Írja be a telefonszámát.
Írja be az üzenetét.
Írja be az e-mail címét.

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink