Magyar English

Trágyatárolási rendszerek


Cégünk, az Alternconsult Kft. forgalmazza és telepíti a holland Wiefferink B.V. trágyatároló rendszereit  Magyarországon, Szerbiában és Romániában. Az Alternconsult-Wiefferink szakértelme kiterjed a hígtrágya tároló termékek gyártására, telepítésére és karbantartására.
Ecobag


EcoBag         

 
Kiváló minőségű megerősített PVC ponyvából készült tároló tartály, amely alkalmas hígtrágya vagy más ipari (hulladék) folyékony anyagok tárolására. Az Ecobag legfeljebb 4,50 méter magasságú.
A korszerű hígtrágyatároláshoz tökéletes flexibilis tároló, amely hígtrágya tárolására alkalmas akár 12000 m3-ig. Használható, mint tárolási lehetőség, amikor a trágya terítése nem engedélyezett vagy mint egy puffer tartály biogáz termelő berendezéshez.

Speciális szagszűrő segítségével, a gázokat szagterhelés nélkül engedi eltávozni. A tartály egy földágyba van elhelyezve, így nem szükséges külön támasztó struktúra. A tartályhoz kapcsolódó keverő berendezés biztosítja a trágya homogenitását. 
 

Előnyei:
 

 •         alacsony beruházási költség,
 •         gyors és egyszerű telepítés a legtöbb talajtípuson,
 •         nagy, változtatható tárolókapacitás,
 •         nincs magas fertőtlenítési, mentesítési költség,
 •         tájbarát megjelenés lapos kivitele és zöld színe révén. Speciális szagszűrő segítségével, a gázokat szagterhelés nélkül engedi eltávozni. A tartály egy földágyba van elhelyezve, így nem szükséges külön támasztó struktúra. A tartályhoz kapcsolódó keverő berendezés biztosítja a trágya homogenitását.
Ecobag C-1Előnyei: - alacsony beruházási költség, - gyors és egyszerű telepítés a legtöbb talajtípuson, - nagy, változtatható tárolókapacitás, - nincs magas fertőtlenítési, mentesítési költség, -     tájbarát megjelenés lapos kivitele és zöld színe révén. Speciális szagszűrő segítségével, a gázokat szagterhelés nélkül engedi eltávozni. A tartály egy földágyba van elhelyezve, így nem szükséges külön támasztó struktúra. A tartályhoz kapcsolódó keverő berendezés biztosítja a trágya homogenitását.
Ecobag C-4


Rövid termékismertető a linkre kattintva megtekinthető: ECOBAG PDF


 Combibag
    
Kiváló minőségű megerősített PVC ponyvából készült tároló tartály, amely alkalmas kombinált típusú trágyák és (Bio)gáz tárolására,
12000 m3-ig képes a trágya és fermentlé tárolására és az erjedési folyamatok során felszabaduló gázok befogadására. Opcionálisan hozzá illeszthető gázszivattyú, nyomásmérő, fűtés és keverő berendezés. 
A tartály gázzáró (minimális gázáteresztés az alapanyagon keresztül) és egy speciális jellemzővel bír, hogy a belső nyomás okozta erők miatt és/vagy a hó és eső teher ellen védjen. A Combibag a földfalba van szerelve, amely a tartalom nyomás biztosítására szolgál.

Előnyei:

-  alacsony beruházási költség,
-  gyors telepíthetőség,
-  nagy és rugalmas tároló gáztárolási lehetőséggel,
-  gyors szállítás és összeszerelés,
-  támogatás az engedélyezési eljáráshoz,
-  tájbarát megjelenés lapos kivitele és zöld színe révénCombibag Speciálisan megerősített fóliából készült flexibilis tároló rendszer, 5000 m3-ig képes a trágya és fermentlé tárolására és az erjedési folyamatok során felszabaduló gázok befogadására. Opcionálisan hozzá illeszthető gázszivattyú, nyomásmérő, fűtés és keverő berendezés.
Combibag A-1


Combibag. Speciálisan megerősített fóliából készült flexibilis tároló rendszer, 5000 m3-ig képes a trágya és fermentlé tárolására és az erjedési folyamatok során felszabaduló gázok befogadására. Opcionálisan hozzá illeszthető gázszivattyú, nyomásmérő, fűtés és keverő berendezés.
Combibag B-31


Combibag Speciálisan megerősített fóliából készült flexibilis tároló rendszer, 5000 m3-ig képes a trágya és fermentlé tárolására és az erjedési folyamatok során felszabaduló gázok befogadására. Opcionálisan hozzá illeszthető gázszivattyú, nyomásmérő, fűtés és keverő berendezés.
Combibag C-1
 

 

 


 


Rövid termékismertető a linkre kattintva megtekinthető: COMBIBAG PDF

 

A fentieken kívül  forgalmazunk még:
 

 • siló takarófóliákat
 • biogáz duplamembrános takarófóliákat
   
 • flexibilis tárolókat biogáz berendezésekhez
 • gáztartályokat       
 
Siló takarófólia
 
Egy költséghatékony takarófólia, amely védi a környezetet a keletkező gázokkal szemben.  Gáz visszatartó változatban a silótakaró alkalmazható hígtrágyatárolásra, hulladék gázok vagy biogáz berendezések számára.
Egyedi membrán tető gáz vagy anélküli változatban készül, kiváló minőségű PVC fóliából, amely úgy van tervezve és gyártva, hogy az alkalmas legyen a különböző típusú silóknak és a körmedencéknek. 
 
Előnyei:
 
 • Különleges, erős, bevonattal ellátott PVC fólia, amely ellenáll a trágyának, fermentlének és más maró hatású folyadéknak.
 • Jelentősen csökkenti a környezet szagterhelését és korlátozza a veszélyes anyagok kibocsátását.
 • Szinte minden tároló típussal és modellel kompatibilis.
 • Egyedi vízelvezető rendszer, amelynek köszönhetően hatékonyabb a tárolás.
 • Rozsdamentes acél kötővas rendszer.
 • Megfelel a legújabb környezetvédelmi irányelveknek.
Siló takarófólia             Siló takarófólia
 
Rövid termékismertető a linkre kattintva megtekinthető: SILOCOVER PDF
 
AB takarófólia
 
Egy innovatív, levegővel felfújt dupla takarfólia megoldás, viszonylag nagy, változtatható kapacitású gáztároló űrtartalommal biogáz berendezésékhez és egyéb célokra. A konstrukció alakját és membránnyomását az időjárás csak minimális mértékben képes befolyásolni.
 
Dupla membrán tető, kiváló minőségű PVC fóliából készül, amely úgy van tervezve és gyártva, hogy az alkalmas legyen (biogáz-, víz-, és szennyvíz tisztító) silók fedésére.
AB takarófólia Egy innovatív, levegővel felfújt dupla takarfólia megoldás, viszonylag nagy, változtatható kapacitású gáztároló űrtartalommal biogáz berendezésékhez és egyéb célokra. A konstrukció alakját és membránnyomását az időjárás csak minimális mértékben képes befolyásolni.

 
Úszó takarófólia
 
Olyan speciális fólia, amely csökkenti a kevésbé környezetbarát kibocsátások mértékét. A gáz visszatartó változat még hatékonyabban előzi meg az emissziókat. Innovatív N-E-ST által szabályozott gázgyűjtő rendszer. 
 
Egyedi membrán, amely kiváló minőségű PVC fóliából származik, úszó HDPE csővel, amely úgy van tervezve és gyártva, hogy az fedje és megtartsa a gázt a (biogáz) silókból.
Úszó takarófólia Olyan speciális fólia, amely csökkenti a kevésbé környezetbarát kibocsátások mértékét. A gáz visszatartó változat még hatékonyabban előzi meg az emissziókat. Innovatív N-E-ST által szabályozott gázgyűjtő rendszer.           Úszó takarófólia Olyan speciális fólia, amely csökkenti a kevésbé környezetbarát kibocsátások mértékét. A gáz visszatartó változat még hatékonyabban előzi meg az emissziókat. Innovatív N-E-ST által szabályozott gázgyűjtő rendszer.
 
Gáztartály
 
Különböző típusú gázok (pl. biogáz, CO2) tárolásához lett tervezve. A ¾-es gáz-golyó egy dupla membránnal rendelkező gáztartály, a membránok között optimálisan kialakuló tároló térfogattal, a szükséges belső nyomással, mindez optimális beruházási költségekkel. Elérhető alacsony és magas nyomású változatokban. Dupla membrán tartály, PVC fóliából készült, egy beton alapon elhelyezve, amely tárolás céljára van tervezve és gyártva és a biogáz előállításra alkalmas.
 
Gáztartály Különböző típusú gázok (pl. biogáz, CO2) tárolásához lett tervezve. A ¾-es gáz-golyó egy dupla membránnal rendelkező gáztartály, a membránok között optimálisan kialakuló tároló térfogattal, a szükséges belső nyomással, mindez optimális beruházási költségekkel. Elérhető alacsony és magas nyomású változatokban.          Gáztartály Különböző típusú gázok (pl. biogáz, CO2) tárolásához lett tervezve. A ¾-es gáz-golyó egy dupla membránnal rendelkező gáztartály, a membránok között optimálisan kialakuló tároló térfogattal, a szükséges belső nyomással, mindez optimális beruházási költségekkel. Elérhető alacsony és magas nyomású változatokban.
 
Laguna
 
Egy hatékony tároló rendszer 50m3-től, akár 25.000 m3-ig trágya, iszap és egyéb különböző típusú folyékony üledék számára. A szennyvíz rendszer egy takarófólia levegőventillátorral, opcionális szivárgás érzékelő rendszer. Ezek az eszközök teszik a lagúnát egy költségvetést kímélő megoldássá.
 
Laguna Egy hatékony tároló rendszer 50m3-től, akár 25.000 m3-ig trágya, iszap és egyéb különböző típusú folyékony üledék számára. A szennyvíz rendszer egy takarófólia levegőventillátorral, opcionális szivárgás érzékelő rendszer. Ezek az eszközök teszik a lagúnát egy költségvetést kímélő megoldássá.           Laguna Egy hatékony tároló rendszer 50m3-től, akár 25.000 m3-ig trágya, iszap és egyéb különböző típusú folyékony üledék számára. A szennyvíz rendszer egy takarófólia levegőventillátorral, opcionális szivárgás érzékelő rendszer. Ezek az eszközök teszik a lagúnát egy költségvetést kímélő megoldássá.
 
Alternconsult Kft.
6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 29.
Telefon: +36 (30) 955-1317, +36 (62) 533-227
info@alternconsult.hu • www.alternconsult.hu

Kérjen árajánlatot

Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket. Igyekszünk minden kérdésére válaszolni, felmerült igényeire megoldást ajánlani.

Írja be a nevét.
Írja be a telefonszámát.
Írja be az üzenetét.
Írja be az e-mail címét.

Technológiai partnereink

Altherm
Jomapeks
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink