Magyar English

Napelemes rendszerek


Napelemes rendszerek. Előkészítése, tervezése, kivitelezése, karbantartása, üzemeltetési támogatás, panel és inverter forgalmazás. Cégcsoportunk vállalatai sok éves speciális tapasztalatot szereztek megújuló energiás rendszerek (biomassza fűtőművek) tervezése, kivitelezése és karbantartása terén. Partnereink igényeire ezen a szakmai bázison indult a műszakilag igényes napelemes kísérőművek (Sharp és Kioto Solar napelemek, Fronius és Huawei inverterek) piaci bevezetése mezőgazdasági, élelmiszeripari cégek és önkormányzatok irányába. Az érdekeltségünkben lévő Grár Solar Kft. készíti elő az írásos anyagokat, végzi a napelem és inverter importot, támogatja klienseinket az áram vevőjükkel történő kapcsolattartásban, elszámolásban. Az Alternconsult Kft. végzi a generáltervezést, engedélyezést, telepítést, felelőssége a szervíz és a tervszerű karbantartás biztosítása.

Talán Ön is sokszor érezte úgy, hogy egyre csak dolgozik, de az energiaköltségek elviszik a haszna java részét…

Termelje meg magának az energiát és fejlesszen úgy, hogy vegyen jó minőségű napelem rendszert megfelelő áron, hosszú élettartammal, de

...az ne igényelje az állandó jelenlétét, felügyeletét,
...alacsony költséggel üzemeljen,
...kevés karbantartást igényeljen,
...környezetkímélő legyen (gondolva a későbbi generációkra).

 A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról itt olvashat.

Huawei, Fronius napelemes rendszerek

Tiszta és átlátható beruházás, hiszen…

 • gazdaságilag és műszakilag jól tervezhető
 • biztosan kalkulálhatóak a hozamai
 • megtermelheti saját villamosenergia igényét
 • szaldós rendszerben 6–8 éves megtérülés
 • kihasználatlan, vagy alacsony terméshozamú földterületek és tetők
 • optimalizált hasznosítása, tetőbe építhető napelem rendszer
 • jól tervezhető, minimális költségű karbantartás
 • nincs környezetkárosítás.
   

napelem

Kulcsra kész megoldásokat kínálunk az előtanulmányoktól, az optimizált tervezésen, engedélyezésen át a jó ár-érték arányú rendszerek kivitelezéséig, karbantartásig, az üzemeltetést segítő szolgáltatásokkal együtt.

TERVEZÉS

Napelemes rendszereinket úgy tervezzük, hogy azok teljesítmény és megtérülési szempontok alapján is optimálisak legyenek.

FINANSZÍROZÁS, MEGVALÓSÍTÁSI TANULMÁNY, ÜZLETI TERV, MEGTÉRÜLÉS

A napelemes rendszer előkészítése, megtervezése és kiépítése során segítünk a pályázati lehetőségek kihasználásában, a banki hitelkonstrukciók megtalálásában, értékesítésre termelő rendszer esetén a megtermelt elektromos áram elszámolásában.

TERVEZÉS, KIVITELEZÉS, ENGEDÉLYEZTETÉS

A napelemes rendszer kiépítését, beüzemelését és engedélyeztetését sok éves tapasztalattal és a megfelelő minősítésekkel rendelkező kollégáinkkal, állandó alvállalkozóinkkal valósítjuk meg. Az alaprendszerek mellett a kerítést, annak elektromos és élőerős védelmét, távfelügyeletét, tesztelt adatkezelését, térfigyelő rendszer kiépítését is vállaljuk.

KARBANTARTÁS, ÜZEMELTETÉS

Rendszereinket világcégek termékeiből építjük, ezek minőségűek, jó szervizük van. A gyártóktól külön díjérttudunk hosszabb élettartam és teljesítménygaranciát kapni, de a szükséges karbantartási, üzemeltetési, az
esetleges későbbi bővítési, vagy átalakítási feladataik elvégzésére is állunk megrendelőink rendelkezésére.

 

Kérjen árajánlatot

Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket. Igyekszünk minden kérdésére válaszolni, felmerült igényeire megoldást ajánlani.

Írja be a nevét.
Írja be a telefonszámát.
Írja be az üzenetét.
Írja be az e-mail címét.

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink