Magyar English
Meghívó a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expo és Világkiállításra
2021. november 22, hétfő

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2021. november 29 és december 5 között megrendezendő Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expo és Világkiállításra.
A kiállításon különös figyelmet fordítunk többek között a termékdíjat nyert, hazai fejlesztésű PigLED világításrendszerünkre is. Az eseményről
bővebben itt tájékozódhat.
Az Alternconsult Kft. a T3-as szektorban, a 3b standon lesz megtalálható /a színpad mellett ballra/. Az esemény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötött.
Addig is kérjük tekintse meg cégismertetőnket itt, illetve az új bemutatkozó kisfilmünket is megnézheti.
 

Fejlődés harmóniában a természettel - Fenntarthatósági Expó

Az Expó a környezeti fenntarthatóságot támogató, a visegrádi országok tudásán és szakértelmén alapuló innovációkat hivatott bemutatni. A startupoktól a nagyvállalatokig bezárólag minden olyan üzleti szereplő számára lehetőség nyílik a megjelenésre, melyek segítik a fenntarthatóságot, és új megoldásokat nyújtanak az élhetőbb jövőért, az energia, a mezőgazdaság, a közlekedés, a víz- és hulladékgazdálkodás, valamint az „okos városok” fejlesztése terén. A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye. Célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók.

A Fenntarthatóság Univerzuma - Világtalálkozó

Állam- és kormányfők, kormányzati döntéshozók, nemzetközi szervezetek elismert szakértői, valamint a tudományos- és az üzleti világ képviselői vitatják meg a fenntartható vízgazdálkodás, élelmiszertermelés, energia- és hulladékgazdálkodás, illetve a közlekedés témaköreit. Az esemény célja, hogy gyakorlatba átültethető válaszokat adjon a fenntarthatóság terén tapasztalható kihívásokra.

Az esemény 2021. november 29. és december 5. között a Hungexpo területén kerül megrendezésre, a publikus közönségprogramok november 30-ától kezdődnek.
A Planet Budapest egy héten keresztül számos szakmai kiállítót mutat be a visegrádi országokból, akik technológiai fejlesztéseikkel, innovatív termékeikkel és szolgáltatásaikkal segíthetik elő a fenntarthatósági fordulatot. Mindemellett látványos, szórakoztató és informatív programokat kínál a rendezvény, átfogó képet adva a természetről, életmódunkról, a minket körülvevő folyamatokról, kézzelfogható megoldásokat kínálva a fenntartható hétköznapokhoz.

A Te Bolygód - Közönségprogramok a fenntarthatóságról

Az ismeretterjesztő élményközpont olyan megoldásokat mutat be, amelyek során a résztvevők átélhetnek egy lehetséges jövőt, megtapasztalhatják, felfedezhetik, hogy milyen lesz a holnap lakása, iskolája, városa, vagy éppen azt, hogy milyen fenntartható forrásból származó élelmiszereket fogyasztunk majd.

A Jövő Hősei - Ifjúsági élményprogram a fenntarthatóságról

A rendezvény egyik kiemelt célkitűzése, hogy a fiatal korosztály figyelmét is felhívja a fenntartható életmód fontosságára. Az esemény olyan szabadidős programot kínál a 10-16 éves általános- és középiskolás diákcsoportok számára, amelyben az ismeretterjesztés és a szórakoztató időtöltés együtt élhetők át.

Forrás: planetbudapest.hu

Támogató: Külgazdasági és Külügyminisztérium

Külgazdasági és külügyminisztérium , Magyarország

Vissza a hírekhez

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink