Magyar English
kW
átadott szolár panel
Hektár
megmentett erdő
Tonnával
kevesebb CO2 / v
Complete support! From A to Z!

NOUTĂȚI ÎN DOMENIUK

Üzembiztos használt aggregátorok kedvező áron
2020. ianuarie 27, luni

Társaságunk az elmúlt időszakban komoly eredményeket ért el a hazai piacon a nagyteljesítményű telepi és intézményi aggregátorok értékesítése, telepítése terén.
Az új gépek mellett sikerült a használt gépek piacára is bejutni, ami sok esetben kiváló lehetőségeket nyújt vásárlóink számára.
Most is 3 db kiváló állapotú berendezést kínálunk Önöknek részletes műszaki tartalommal, az új gépekhez képest jelentős beruházási megtakarítással. Előre bocsátanunk, hogy ezek a használt gépek elég keresettek, így csak a készlet erejéig élnek ajánlataink:
 

Detalii
Miért használjunk ALTERNCONSULT - HOGSLAT sertéstartó technológiát?
2020. ianuarie 08, miercuri

Az Alternconsult Kft vezető a HOGSLAT-tel kötött képviseleti megállapodás alapján a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Napokon és a Szentlőrinci Gazdanapokon több százszor kapták ezt a kérdést vagy ennek részletesebb változatát a standjukat meglátogató pályázatnyertes vagy önerős fejlesztéseket végző sertéstartóktól, beruházóktól, szövetségi vezetőktől.
 
Detalii
Szeptemberben egymilliárdos pályázat jön naperőművekre
2019. august 16, vineri

Szeptemberben egymilliárdos pályázat jön naperőművekre

Detalii
Hatékonyabbak a napelemek a szántóföldeken
2019. august 13, mari
Számos tényező befolyásolja, hogy a lehetőséghez képest mennyire hatékonyan termel áramot egy-egy napelem. Amerikai kutatók most egy eddig nem elemzett, hatékonyságot növelő tényezőt vizsgáltak.
Detalii
Sikeres kiállítás képei Szentlőrincről
2019. august 07, miercuri
HogSlat amerikai tartástechnológia, etetők, itatók. FOGO készenléti dízel aggregátor és hordozható benzines áramfejlesztők
Detalii
Meghívó a Szentlőrinci Gazdanapokra!-2019. augusztus 2-4.
2019. iulie 11, joi
Ezúton meghívjuk Önt 2019. augusztus 2-4. között a Szentlőrinci Gazdanapok kiállításra.
A kiállítás helyszíne: Szentlőrinc, Kiállítás és rendezvénycentrum (GPS: 46.042992, 17.979246)
 
Detalii
Napelemekre pályázhatnak a vállalkozások
2019. iunie 20, joi
Hétfőtől adhatják be a mikro-, kis- és középvállalkozások a támogatási kérelmeiket kis kapacitású napelemes rendszerek telepítésének támogatására.
A vállalkozások minimum 1,5, maximum 3 millió forint vissza nem térítendő fejlesztési forrást nyerhetnek el, a teljes keretösszeg 15 milliárd forint - írja az index.hu
Detalii
Új támogatás érhető el a baromfi- és sertéságazatban
2019. iunie 19, miercuri

Új támogatási konstrukciót dolgozott ki a baromfi- és sertéságazat számára az Agrárminisztérium (AM), amely a mezőgazdasági alapanyag-termelést kiegészítő termék-feldolgozási, -forgalmazási, és a vertikumra jellemző más, kiegészítő tevékenységeket (például takarmánygyártást) a szakképzett munkaerő megtartásán keresztül segíti – közölte az Agro Naplóval az AM.

Detalii
A napenergia lehelhet életet a haldokló magyar vidékbe
2019. iunie 07, vineri
Amikor napenergiáról van szó, többnyire a háztetőkre telepített napelemek, nagyobb napelemparkok esetében pedig a jellemzően barnamezős beruházásban, volt iparterületeken megvalósított fejlesztések jutnak az ember eszébe, pedig a KÁT és METÁR KÁT határozatok alapján épülő parkok jó része termőföldön valósul meg. A fotovoltaikus panelek mezőgazdasági termelésre alkalmas területeken történő telepítésének engedélyezésétől nem ritkán ódzkodnak a döntéshozók, zömmel a ma már egyértelműen túlhaladottnak tekinthető aranykorona-rendszeren alapuló földértékelésekre hivatkozva. Az utóbbi időszakban azonban több, a zöldmezős napelempark beruházások létesítése szempontjából kedvező változás történt, a fotovoltaikus kutatási projektek eredményei pedig azt igazolják, hogy az ilyen beruházások fenntartható módon érdemben növelhetik a földhasználat hatékonyságát, végső soron pedig az élelmiszerellátás biztonságának javulását eredményezhetik.

 
Detalii
Sikeres kiállítás Vásárhelyen
2019. mai 21, mari
Tisztelt Látogatók!
Köszönjük, hogy meglátogatták Standunkat a XXVI. Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár rendezvényen!
Örömmel vettük a termékeink iránti nagyfokú érdeklődést.
Bízunk benne, hogy kérdéseikre megkapták a szükséges válaszokat kollégáinktól.
Reméljük, hogy kiállított berendezéseink felkeltették érdeklődésüket, és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önöket is!

daikin, wilo, szivattyú, hőszivattyú, alternconsult

napelemes, rendszerek, pályázatok, kioto, solar

hogslat, sertéstartás, tartástechnológia, swedsteel, csarnokok, szendvicspanel

Technology Partners

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink