Magyar English
MW
tervezett napelem
MW átadott
megújuló energia
Tonnával
kevesebb CO2 / év
Rendszerben gondolkodunk! Felméréstől a kivitelezésig!

Aktuális híreink

Kedvező változások napelemes beruházóknak!
2024. január 19, péntek
Tavaly már gyakorlatilag csak betáplálás (visszwatt) védelemmel ellátott HMKE napelemes rendszert lehetett engedélyeztetni, ami visszavetette a beruházási kedvet, 2024 januártól viszont már újra befogadja a szolgáltató az esetleges többlettermelést!

Kiegyensúlyozottabb és hatékonyabb lesz újra egy napelemes rendszer üzemeltetése, nem érik a fogyasztót ugyanis kellemetlen meglepetések. Egy összetett energiafelhasználású üzem vagy gazdálkodás is akár több lépcsőben optimalizálhatja működését és nyithat a nagy költség megtakarítást biztosító, megújuló energián alapuló megoldások felé.
Tavaly már gyakorlatilag csak betáplálás (visszwatt) védelemmel ellátott HMKE napelemes rendszert lehetett engedélyeztetni, ami visszavetette a beruházási kedvet, 2024 januártól viszont már újra befogadja a szolgáltató az esetleges többlettermelést!

Az alábbi levélben az MVM részletesen tájékoztatja az érintetteket:

A háztartási méretű kiserőművek ideiglenes visszatáplálási korlátozásának feloldása az MVM Émász Áramhálózati Kft.-nél és az MVM Démász Áramhálózati Kft.-nél
Részletek
Az AC Flexitank tűzivíztározó ismét jól teljesített
2023. november 17, péntek

A szemenyei műanyag hulladékot feldolgozó üzem területén 2023. október 23-án hajnalban kiütött sajnálatos tűz oltását aktívan és sikeresen támogatta az idén tavasszal telepített 180m3 kapacitású AC Flexitank flexibilis földfelszín feletti tűzivíztároló rendszerünk is.

Zero Waste Group szemenyei műanyaghulladék feldolgozó AC Flexitank tűzivíztároló
 
Részletek
Minden helyzetre felkészültünk! Optimalizált napelemes megoldások szünetmentes táppal, dízel aggregátorral!
2023. október 25, szerda
100kVA készenléti aggregátor napelemes rendszerrel
Részletek
AC FLEXITANK oltóvíztárolási rendszer a Hage Zrt telephelyén is
2023. október 05, csütörtök

HAGE Zrt. békéscsabai új telephelyén is AC Flexitank zárt flexibilis tűzivíztároló tartályaink (2db 70 m3) biztosítják a szükséges oltóvíz rendelkezésre állását.  Nagy örömünkre szolgál, hogy a NAGISZ cégcsoporthoz tartozó HAGE Zrt. békéscsabai új telephelyén is AC Flexitank zárt flexibilis tűzivíztároló tartályaink (2db 70 m3) biztosítják a szükséges oltóvíz rendelkezésre állását. 

Részletek
Biztonság, nyugalom - Már az első éjjel jól vizsgázott a frissen átadott készenléti aggregátor
2023. június 15, csütörtök

Az olasz gyártmányú ELCOS tokozatba épített hálózati-dízel átkapcsolóval (ATS) és GSM-modullal lett telepítveEgy újabb 100kVA (80kW) készenléti aggregátor került átadásra ebben a Békés-megyei tehenészetben.

Részletek
Pénzt hozhat a napenergia a gazdáknak
2023. május 12, péntek
Az ipari üzemek mellett a mezőgazdasági és élelmiszeripari cégek termelési költségeit is jelentősen megemelte az utóbbi évek energiaár robbanása. Az energiaárak az elmúlt évekhez képest jelentősen megemelkedtek. Míg két-három évvel ezelőtt 20-25 Ft-ért lehetett megvásárolni egy kWh villamos energiát, ez napjainkra 70-75 Ft-ra emelkedett az ipari felhasználók részére. A jelenlegi tendencia pedig a további áremelkedéseket vetíti előre. Ez, a nagyon jelentős drágulás a szektoron belül nagy terhet ró a mezőgazdaságban dolgozó gazdákra, állattenyésztő telepekre, takarmánykeverő üzemekre, emiatt alternatív megoldásokat kell találni. Alternconsult napelem rendszer állattartó telepen Pulykatelep napelem Rábapaty Alternconsult
Alternconsult Kft. által telepített napelemes rendszerek borjúistállón illetve pulykatelepen.
Részletek
Átadták a FirstFarms Hungary Kft. új sertéstelepeit – egyedülálló technológiával biztosítják az optimális hőmérsékletet
2023. május 03, szerda

sertéstelep, zárt flexibilis tűzivíztározó, alternconsult,
A FirstFarms Hungary Kft új sertéstelepein is az ACFlexitank zárt flexibilis oltóvíztározók (2 db 60 m3) látják el  a szükséges tüzivíz rendelkezésre állást

2023. április 21-én átadták a FirstFarms Hungary Kft. új sertéstelepeit; a nyolcmilliárd forintos beruházást 2,5 milliárdos állami támogatással valósította meg a dán tulajdonú cég a Békés vármegyei Telekgerendáson és Pusztaföldváron

A beruházás 14 hónap alatt készült el.
Részletek
Találkozzunk az ALTHERM Kft. B5C standon! Agromash meghívó!
2023. január 17, kedd
AgromashExpo 2023
Részletek
Debrecenbe kéne menni...
2022. augusztus 11, csütörtök
Kedves Partnerünk!

Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2022. augusztus 17-20. között megrendezendő Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásárra, amely Magyarország egyik kiemelt nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása.

Helyszín: Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus: H-4032 Debrecen, Böszörményi út 138. Standszám: B/97

Részletek
A hódmezővásárhelyi kiállítás képekben
2022. május 16, hétfő

Köszönjük, hogy meglátogatták Standunkat a 29. Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár rendezvényen!

Köszönjük, hogy meglátogatták Standunkat a 29. Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár rendezvényen! Örömmel vettük a termékeink iránti nagyfokú érdeklődést. Bízunk benne, hogy kérdéseikre megkapták a szükséges válaszokat kollégáinktól. Reméljük, hogy kiállított berendezéseink felkeltették érdeklődésüket, és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önöket is!

Részletek

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink