Magyar English
MW
tervezett napelem
MW átadott
megújuló energia
Tonnával
kevesebb CO2 / év
Rendszerben gondolkodunk! Felméréstől a kivitelezésig!

Aktuális híreink

Meghívó a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expo és Világkiállításra
2021. november 22, hétfő

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2021. november 29 és december 5 között megrendezendő Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expo és Világkiállításra.
A kiállításon különös figyelmet fordítunk többek között a termékdíjat nyert, hazai fejlesztésű PigLED világításrendszerünkre is. Az eseményről
bővebben itt tájékozódhat.
Az Alternconsult Kft. a T3-as szektorban, a 3b standon lesz megtalálható /a színpad mellett ballra/. Az esemény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötött.
Addig is kérjük tekintse meg cégismertetőnket itt, illetve az új bemutatkozó kisfilmünket is megnézheti.
 
Részletek
Átadták az Állattenyésztésért Termékdíj 2021 elismeréseket
2021. szeptember 07, kedd
A Hód-Mezőgazda Zrt. székházában, az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokhoz kapcsolódóan adták át az Állattenyésztésért-, és Növénytermesztésért Termékdíj Pályázatának díjait.
Részletek
Meghívó a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra
2021. szeptember 03, péntek
Tisztelt Partnerünk!

Ezúton meghívjuk Önt 2021.szeptember 23-25. között a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra, amely a magyar állattartás legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója.
Helyszín: Hódmezővásárhely, Aranyág kert 71. (492. út, 195. km.)
Standunk: B/413 (1-es pénztár felől)

A kiállításon többek közt bemutatásra kerül a termékdíjat nyert PigLED világításrendszerünk is.
PigLED oklevél
Részletek
Ki nyerhet 100 milliót a „kis” élelmiszeripari pályázaton?
2021. május 01, szombat

Már társadalmi egyeztetésen van a kisebb élelmiszeripari beruházásokat tervező, döntően mezőgazdasági termékek előállításából élő vállalkozások és kisebb borászatok részére kiírt pályázat. Maximum 100 millió forintra kérhető támogatás, a fele előlegként igényelhető.

Részletek
Ugye Ön is tudja, hogy az oltóvíz megléte és biztosítása mindennapos feladattá vált a magyar törvényi előírásoknak megfelelően a meglévő és a tervezési fázisban lévő épületek során is?
2021. április 16, péntek
Vagy csak a használatbavételi engedély megszerzéséhez a megfelelő mennyiségű oltóvíz meglétét kell biztosítani?

Esetleg az építőiparban kialakult kapacitáshiány miatt nincs, aki megcsinálja a tűzívíz tartályát és a pályázati támogatással sürgősen el kell számolni?
Részletek
Előfordult már Önnel, hogy nem látta a fától az erdőt?
2021. április 13, kedd
Napjainkban sokszor látjuk és alkalmazzuk is a környezettudatosság, ergonómia, hatékonyság, költségoptimalizálás, gyors megtérülés fogalmait. Mi lenne, ha más szögből világítanánk rá a felmerülő problémákra?
Az emberek kb 8%-a ipari munkahelyeken dolgozik, ahol kiemelten fontos, hogy a világítás hatékony és biztonságos munkakörnyezetet teremtsen úgy, hogy minimalizálja a hibalehetőséget a teljes munkaidő során.
Olyan termékcsaláddal segítünk fókuszban maradni, amely támogatja a munkakörnyezetet a munkavállalók komfortérzetének figyelembevételével és a megvilágítás térbeli egyenletességének optimalizálásával. A hagyományos világítási rendszerekhez képest, egyszeri beruházással 50-70% megtakarítást, hosszú élettartamot és alacsony karbantartási költséget érhetünk el.

 
Részletek
Tájékoztatjuk Önöket, hogy hamarosan megnyílik a VP2-4.1.1.9-21 „Állattartó telepek fejlesztésének támogatása” című pályázat!
2021. március 12, péntek

A pályázati felhívás tervezete alapján a felhívás legfőbb célja:

•    állattartó telepek versenyképességének javítása, és a hozzáadott érték termelésének fokozása új, innovatív és környezetbarát technológiák elterjesztésének támogatása révén.
•    Alapvető cél a kisebb méretű állattartó telepek fejlesztésének támogatása.
•    a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságainak megerősítése, fejlesztése.
•    állattartásra, előállított termék kezelésére, tárolására szolgáló épületek, építmények létrehozása, kialakítása,
•    építéssel nem járó projektek megvalósítása az állattartáshoz kapcsolódó eszközök, gépek beszerzése révén
•    állattartó telepek létesítményeinek épületenergetikai, épületgépészeti felújítása, technológiáinak korszerűsítése, valamint a megújuló energia hasznosítására irányuló technológiák beszerzése.
Részletek
JÖNNEK AZ ÚJ VP PÁLYÁZATOK: ÚJ ÁTK, KERTÉSZETI ÉS TERMÉNYTÁROLÓ PÁLYÁZAT IS LESZ!
2021. január 18, hétfő

Hulladékkezelő, tároló csarnok, Swedsteel szerkezet

Részletek
Miért használjunk ALTERNCONSULT - HOGSLAT sertéstartó technológiát?
2020. január 08, szerda
Az Alternconsult Kft vezető a HOGSLAT-tel kötött képviseleti megállapodás alapján a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Napokon és a Szentlőrinci Gazdanapokon több százszor kapták ezt a kérdést vagy ennek részletesebb változatát a standjukat meglátogató pályázatnyertes vagy önerős fejlesztéseket végző sertéstartóktól, beruházóktól, szövetségi vezetőktől.
Részletek
Szeptemberben egymilliárdos pályázat jön naperőművekre
2019. augusztus 16, péntek

Várhatóan szeptemberben írják ki a megújuló energiaforrásból előállított villamosenergia-átvételi támogatási rendszerrel (METÁR) kapcsolatos pilot-tendert – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel.

Részletek

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink