Magyar English
Debrecenbe kéne menni...
2022. augusztus 11, csütörtök
Kedves Partnerünk!

Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2022. augusztus 17-20. között megrendezendő Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásárra, amely Magyarország egyik kiemelt nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása.

Helyszín: Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus: H-4032 Debrecen, Böszörményi út 138. Standszám: B/97


Gáz van!
Egész Európában tombol az energiaválság, egymás után érkeznek a gazdasági megszorítások, amelyek árfelhajtó hatása egyre erősebben érezhető minden szinten. Így az ökológiai lábnyom csökkentése mellett kiemelt szerepet kap az energiahatékonyság, a biztonságos megoldások keresése és a függetlenedésre való törekvés.
Ehhez szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani költséghatékony-, és az energia körforgásban tartását szem előtt tartó megoldásainkkal, amelyeket a kiállítás során is bemutatunk:
Altherm Kft. (www.altherm.hu)
  • piacvezető bálatüzelésű hőközpontok 36 MW megvalósított teljesítménnyel, távfelügyelettel legalább ugyanennyi betervezett, pályázatnyertes volumennel, távvezetékkel, belső fűtési rendszerrel 
  • nagy kapapcitású aprítékos és agripelletes, mezőgazdasági hulladékkal működtetett automata kazánok
  • energiahatékony hőszivattyús rendszereink
  • speciális fűtési rendszer, thermoventillátor
  • prémium minőségű bála- és apríték takaróink

Alternconsult Kft. (www.alternconsult.hu)
  • hosszú élettartamú egyedi fejlesztésű ipari és mezőgazdasági LED csarnokvilágítási rendszerünk (egyedi ajánlat és termékek), Alternconsult PigLED
  • minőségi napelemes rendszerek tervezése, engedélyezése és kivitelezése világmárka részegység szállítókra alapozva.  Hálózatra tápláló és visszwattvédelmes napelemes rendszerek készenléti aggregátorral, amelyek akár illeszkedhetnek a VP6-7.2.1.4-17 Tanyafejlesztési pályázati felhívás kiírására.
  • hosszú élettartamú FOGO készenléti aggregátorok kiváló szervízháttérrel
  • gyorsan - általában építési engedély nélkül - telepíthető, korszerű, zárt, flexibilis tűzivíz-, és folyadéktározóink 1200m3-ig,
  • nagy kapacitású, flexibilis hígtrágyatároló rendszerünk,
  • gyors telepítésű, jó ár/értékarányú mezőgazdasági tárolóépületeink,
https://alternconsult.hu/hu/termekrendszerek/tarolo_allattarto_mezogazdasagi_es_ipari_epuletek.html

világszínvonalú sertés és baromfi tartástechnológiai rendszerek

Kialakult, stabil építész-, gépész-, villamos és technológus tervező kapcsolatrendszerünknek és saját kivitelező kapacitásunknak köszönhetően állattartó telepek, mezőgazdasági -, kertészeti -, élelmiszerpari üzemek, önkormányzati épületek tervezését, engedélyeztetését, kivitelezését végzi egészben vagy részben korrekt határidőkkel és árakkal.
Bízunk benne, hogy termékeinkkel felkeltettük érdeklődésüket, kedvezőnek találják és megtisztelnek bennünket személyes megjelenésükkel a standunkon!
A kiállítás idejére lehetőség van előzetes tárgyalási időpont egyeztetésére, mely szándékát kérjük, hogy jelezze az info@altherm.hu email-címünkön.

Várjuk jelentkezését!
 
Vissza a hírekhez

Technológiai partnereink

Altherm
Swedsteel
Hogslat
RCY
Wiefferink